Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1. Με σβηστές μηχανές καί τό μυαλό στην ... - Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους.

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1. Με σβηστές μηχανές καί τό μυαλό στην ... - Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους.. Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν την ψυχρολουσία με τον τραυματισμό του παπασταθόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το σοκ. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό.

Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα.

ερυθρολευκο μετεριζι: ΥΒ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ερυθρολευκο μετεριζι: ΥΒ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ from 4.bp.blogspot.com
Ολυμπιακός και παοκ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση (19:30). Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Τη χαρά των «ερυθρολεύκων» λίγο πριν τη φιέστα για. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε.

Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν την ψυχρολουσία με τον τραυματισμό του παπασταθόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το σοκ. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον παοκ στο γ. Η ομάδα παοκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η φιέστα. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ευτύχησε να προηγηθεί στο 32' με το τέρμα του γιώργου μασούρα και στην συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο «συγκρότημα» του πάμπλο γκαρσία. Ολυμπιακός και παοκ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση (19:30). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά». Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα γιορτάσουν τη. Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα;

Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Παλλαϊκή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο μακεδονία και λαϊκά δικαστήρια. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά!

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1 - Parallaxi Magazine
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1 - Parallaxi Magazine from parallaximag.gr
Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Ολυμπιακός και παοκ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση (19:30). Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει της «μάχης» τους στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό.

Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του.

Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ευτύχησε να προηγηθεί στο 32' με το τέρμα του γιώργου μασούρα και στην συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο «συγκρότημα» του πάμπλο γκαρσία. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Καραϊσκάκης με γκολ του γιώργου μασούρα. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Έπαιξε σαν παοκ και αποζημιώθηκε! Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Η ομάδα παοκ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της γιουβέντους. Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Τη χαρά των «ερυθρολεύκων» λίγο πριν τη φιέστα για. Ολυμπιακός και παοκ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση (19:30). Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον παοκ στο γ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο.

LIVE: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) | SPORTS | thepressroom.gr
LIVE: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) | SPORTS | thepressroom.gr from www.thepressroom.gr
Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Ποτέ στον πειραιά!» και με το γκολ του μιχάι στο 90' έριξε το χαστούκι της χρονιάς στον ολυμπιακό δυο μέρες μετά από αυτό στο cas! Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε. Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Τη χαρά των «ερυθρολεύκων» λίγο πριν τη φιέστα για. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό. Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός και παοκ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση (19:30).

Ευκαιρία με κρμέντσικ, έσωσε ο σα (vid). Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα γιορτάσουν τη. Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Ολυμπιακός και παοκ δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μεταξύ τους σημερινή αναμέτρηση (19:30). Ο παοκ βροντοφώναξε «αήττητο πρωτάθλημα; Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Λύτρωση στο τέλος με τον ιμόμπιλε. Με το γκολ του εντίνιο στο 20' ο παοκ πήρε σπουδαία νίκη στο καραϊσκάκη και έπιασε τον ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, 8 πόντους πίσω από τον παναθηναϊκό. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν νικητές από την τούμπα κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά». Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! ολυμπιακοσ παοκ. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ευτύχησε να προηγηθεί στο 32' με το τέρμα του γιώργου μασούρα και στην συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο «συγκρότημα» του πάμπλο γκαρσία.

Posting Komentar

0 Komentar